EN SKRIFTLIG FAMILIE

Som jeg fortæller i Rasmus Bo Sørensens interview ”Noget af Søren Ulrik Thomsen” fra Information 18.februar 2011, der kan læses under Interviews, har min familie på min mors side i generationer på forskellig vis været beskæftiget med skrift.

Både min mor og min bror skriver sange, min tipoldefar Carl Olsen (1833-1912) var født i Nyboder i København og ernærede sig som bogbinder i Nakskov.

Carl Olsens børn tog navnet Vejlø (som også jeg har til mellemnavn), og min oldefar Albert Vejlø (1877-1944) var redaktør af Kallundborg Avis, som i 1921 måtte lukke på grund af et bankkrak i byen, hvorefter han grundlagde Albert Vejløs Bogtrykkeri i Kordilgade i Kalundborg, hvor min mormor var bogholder og jeg i vores ferier kom meget som barn, hvad man kan læse mere om i kort selvbiografi.

Min morfar, Henning Jensen, var journalist ved aviser mange steder i landet, men da han døde allerede som 43-årig i 1945, har jeg aldrig mødt ham.


 
DIVERSE

RARITETSKABINET

SYNNE RIFBJERG Hymne til Søren Ulrik Thomsens 50-års dag Ode til regnen Beaufortskalaen KLAUS LYNGGAARD En ven i nødden "Lige ved ..." Argh! Yes! FRAKLIP
fra City Slang
Første anmeldelse MICHAEL STRUNGE om SUT PER HØJHOLT & Thomsen Digt fra
KLAUS HØECK
FRANK JÆGER dedikation DAN TURELL dedikation MICHAEL STRUNGE dedikation Trakl til Søren fra
DEA
RASMUS BO SØRENSEN
Vært for en aften
"We are open in a while ago" MIT yndlingsbillede MIT yndlingsdigt MIN yndlingsfilm MIN yndlingssalme MIN yndlingsdans MIT yndlingscitat Tegninger af
ANNEMETTE LARSEN
En skriftlig
FAMILIE

FOTOS

Herkulespavillonen i Kongens Have og morbror Børge Morfar med bil Kis