KUNSTSTØTTE

"Dramaet er at frikøbe sig, hvis der er nogle digte eller nogle essays på vej. Så skal jeg søge et legat hos Kunstfonden, så jeg ikke hele tiden skal ud og hive huslejen hjem. Det er meget vigtigt for mig, at der er legater fra Kunstfonden. Jeg har brug for sammenhængende perioder, så jeg kan få tre måneder, hvor jeg kan arbejde uden forstyrrelse, ellers ville jeg aldrig få skrevet noget nyt.
Og så kan man sammenligne støtten til kunstnerne med landbrugsstøtten: Også vi har brug for at ligge brak i længere perioder og få masser af giftstoffer for at holde produktionen i vejret."

Interview i Jyllands-posten 26. februar 2011 af Jesper Stein Larsen.

 

DIVERSE

BLA BLA BLA

Nørreport Jokum Rhodes univers Taxichauffører i USA Kønsbehåring Værtshuse Taknemmelighed Ib Spang Olsen Kristendommen Nikotin Kunststøtte Inger Christensen Per Højholts humor Ole Sarvig 70ernes tarvelighed Film fra 70erne Niels Thomsen At køre motorcykel Lukningen af Nørrebrogade Om tv-udsendelsen “Bazar” Arvesynden Høflighed Erik Stinus Modernitet og kristendom Edgar Allan Poes fortællinger Eksorcisten Læsning Ord Mening og betydning Hilsner Jørgen Leth Den uforskyldte nåde Kyrie og gloria On the Road Jazz & Poetry At være digter Avantgarde og avantgardisme Alkohol og kunst Arbejdet med Rystet spejl Noter til digte Anmeldelser Generationer Forholdet mellem liv og værk Hvad der rører sig Nuet og erindringen Hvad der arbejdes på nu Videnskab og kunst Samarbejde med andre kunstnere Demokrati versus småligt føleri Klaus Lynggaard som erindringskunstner Forskellen på arbejdet med essays og lyrik